Hoe creëer je een tuin- en terrasoase tijdens de tuin- en terrasshow

May 24, 2022 Tuin en Terras
People are planting flowers

De Garden and Patio-show is de perfecte manier om het lenteseizoen af ​​te trappen. Het beschikt over meer dan 150 bedrijven uit de industrie, waaronder kant-en-klare flora, planten en accessoires. Het biedt ook tientallen seminars en verrassingen voor het hele gezin. Bovendien is er geen betere manier om de laatste trends in landschapsarchitectuur te zien. Geen enkele andere show is zo inspirerend. Dus kom naar buiten en geniet van de show! En vergeet niet de familie mee te nemen!

Deze kleine stadstuin heeft een vijver en een bank, omringd door een verscheidenheid aan planten. Deze combinatie van planten creëert een wilde, kleurrijke ruimte. Voor een opvallend visueel contrast, installeer een rood pannendak, dat het groen zal versterken. Een ander ontwerpidee is om bloembedden en paden in uw tuin te bouwen. U kunt verhoogde plantbedden bouwen die de vorm van uw bank weerspiegelen. Een grote verscheidenheid aan planten is inbegrepen, waaronder Afrikaanse lelies, Japanse esdoorns en grote alliums.

Het combineren van planten in dezelfde pot is een aantrekkelijke manier om te pronken met de schatten van de tuin. Het helpt hen ook om meer te produceren. Een combinatie van bloeiende en groenteplanten zorgt voor een constante opbrengst gedurende het hele groeiseizoen. Het creëren van een tuinoase in uw appartement wordt in een mum van tijd een ontspannen toevluchtsoord. Je kunt er zelfs wat tuinmeubels in plaatsen om het geheel af te maken. Er zijn veel opties om te overwegen bij het creëren van uw eigen oase. En als je weinig ruimte hebt, kun je altijd klein beginnen.

Een professionele tuinontwerper kan u helpen bij het coördineren van alle ontwerpelementen van uw tuin. Ze zullen niet alleen de trends kennen, maar ze zullen ook een beter idee hebben van hoe de ruimte er in de loop van de tijd uit zal zien. Een eenvoudig ontwerp is praktischer en betaalbaarder dan een complex ontwerp. Naast tuinmeubelen kun je ook denken aan een CLASSIC SHADE plantenparaplu, die verschillende elementen van je tuin in de verf zet. Deze stijlvolle accessoires geven elke tuin een geraffineerd tintje.

Voor een unieke en ongewone tuin en terras kunt u kiezen voor een uniek en stijlvol thema. Kies een kleur die het gevoel van je huis oproept. Overweeg een van de populaire kleurenschema’s voor interieurontwerp te gebruiken – grijs. Grijze porseleinen tegels en gepolijst beton zijn twee populaire opties. Grijze luiken en deuren zijn ook complementair aan grijsgekleurde muren. Een tafel met een glazen blad en fijn geweven stoelen geven de kamer een licht, luchtig gevoel. Een grote witte parasol zorgt voor een visuele zone van het eetgedeelte en zorgt voor schaduw in de zomer.

Door een pergola aan uw terras toe te voegen, krijgt u wat schaduw en verticale groeiruimte. Als u voor voedselgewassen kiest, kunt u de pergola bedekken met wijnstokken, klimrozen of blauwe regen. U kunt een verhoogd bed ook gebruiken als extra kweekruimte voor groenten en keukenkruiden. Je kunt zelfs een pergola over je terras bouwen om jezelf meer tuinruimte te geven. Als je groene vingers hebt, zal een tuinbeeld een vleugje eigenzinnigheid toevoegen.