Leuke weetjes over barbecue

May 24, 2022 Barbecue
Female worker in a garden center with a tablet caring for flowers

Naarmate de negentiende eeuw vorderde, was barbecue een populair gerecht dat werd geserveerd op kerkpicknicks, politieke bijeenkomsten en privéfeesten. De populariteit groeide, met eenvoudige barbecuerestaurants die in het weekend opdoken. Veel van deze plaatsen waren eigendom van zwarte zuiderlingen, maar blanke klanten stroomden naar hen toe. Deze barbecuerestaurants werden de eerste “interraciale” ontmoetingsplaatsen. Het eten werd populair over de hele wereld. Hier zijn enkele leuke weetjes over barbecueën:

TOLE K60 Garden Fire & Barbecue – een multifunctioneel apparaat dat familie en vrienden samenbrengt. Het wordt geleverd met een reeks kookaccessoires en is voorzien van een wok en teppanyaki. Het is een stevige constructie en het ontwerp is gemaakt door het strategische ontwerpbureau iol. De materialen en afwerking zijn traditioneel en stevig. De TOLE K60-barbecue is het perfecte buitengereedschap voor uw achtertuin.

BBQ is ontstaan ​​in het Caribisch gebied, waar de inheemse Taino-bevolking het gebruikte om vlees en vis te koken. Spaanse ontdekkingsreizigers noemden het voor het eerst in de 16e eeuw. Taino-mensen droogden vlees voordat ze het in hun barbecuekuilen kookten. Het vlees dat op deze manier was gedroogd, kon op lange reizen worden vervoerd en in water worden opgelost. Jerky is een product gebaseerd op deze praktijk. Om heerlijke, met vlees doordrenkte snacks te maken, moet je klaar zijn voor de menigte!

De as uit de BBQ-put is een uitstekend voedingsmateriaal. De as heeft veel micronutriënten zoals fosfor, magnesium en natrium. Het is ook rijk aan mineralen zoals zink en koper. Daarnaast is de BBQ pit goed voor je planten, omdat het kalium bevat dat helpt bij het reguleren van huidmondjes en plantademhaling. Bovendien kan de as uit de houtskoolbak direct op de grill worden gegrild.

Een barbecue is een buitenfeest waar voedsel wordt gekookt boven een vuur of een grill. Barbecues worden meestal geserveerd met een pittige of zoete barbecuesaus. Sommige barbecuekuilen zijn gemaakt van beton, andere zijn gemaakt van hout en klei. De vlammen die voor de barbecue worden gebruikt, zijn smeulend heet, waardoor het vlees op het open vuur mals en sappig wordt. Maar of je nu kiest voor een barbecuekuil of een houtskoolkuil, je kunt er zeker van zijn dat het eten heerlijk en sappig zal zijn!

De zuidelijke barbecuestijl was gericht op varkensvlees tot de burgeroorlog, toen de zuidelijke regio overging op rundvlees. Vergeleken met runderen groeien varkens sneller, dus ze waren een meer levensvatbare bron van vlees in de zuidelijke gebieden. Bovendien konden ze worden achtergelaten om in het bos te grazen als de voedselvoorraad laag was, waardoor ze magerder werden als het tijd was om te slachten. Omdat varkensvlees langzaam kookte, ontwikkelden zich barbecuesauzen.

Varkenskoteletten zijn mager, waardoor ze perfect zijn voor het barbecueproces. Varkenskoteletten zijn er in verschillende snitten en kunnen ossenhaas, landelijke ribben of zelfs een combinatie hiervan zijn. Varkenskoteletten kunnen 4 uur worden gemarineerd en gekookt op een iets lagere temperatuur dan kip. Varkenskoteletten moeten worden gekookt totdat hun interne temperatuur 145 graden Fahrenheit bereikt. Laat ze 5 minuten staan ​​voordat je ze serveert.